5/5
Ellen Alberts
Yoga
Read More
"Iedere week verheug ik mij op Tineke's yogales! Haar manier van lesgeven is warm en vol aandacht. Het inspreken van de oefeningen is supergoed te volgen.
We boffen met Tineke!"
G.E.
Coaching
Read More
Wat me iedere keer weer opviel tijdens onze gesprekken, was dat de vragen die je stelt erg “to the point” zijn. Daardoor voelde ik me begrepen en was je vraag een stapsteen om weer de volgende stap op te zetten. Je stimuleerde me om na te denken en vooruitgang te boeken.

Ik vond het heerlijk, om te merken, dat je blij was met mijn vooruitgang.Het boek dat je me aanraadde was helemaal een schot in de roos.

In het kort, je bent een aanwinst voor mijn persoonlijke ontwikkeling geweest op allerlei vlakken. Zeker ook door het combineren van de gesprekken met yogaoefeningen en ontspanningstechnieken.

Dank je wel!
Previous
Next
Hagar Bogers
Yoga
Read More
Tineke is een deskundige warme prettige yogadocent
die goed op maat meekijkt.
Esther van de Laan
Yoga
Read More
"Een yogales van Tineke is thuiskomen bij mezelf, ontspannend en na een paar lessen ervaarde ik al meer soepelheid van mijn spieren en gewrichten. Ik kon al wat verder gaan in een houding! Tineke is een deskundig, warm betrokken yogadocente en coach met veel kennis en ervaring. Dit merk ik ook echt in haar lessen. Zij voelt aan wat je als deelnemer nodig hebt en speelt hier onmiddellijk op in. Ook in haar onlinelessen die ik tijdens de lockdown volgde neemt zij dit mee. En wat een mooie variëteit aan lessen nu op de interactieve site van Tineke! Yogaplezier ten top! Namasté".
Rita de Ruijter
Yoga
Read More
Yoga bij Tineke is een kadootje voor mezelf! Yoga, betekent voor mij heel ontspannen samenzijn met Tineke als docent. En na jaren les te hebben merk ik fysiek een flexibele kracht te hebben gekregen... Ook emotioneel voel ik meer balans en vitaliteit in mijn lijf. De persoonlijke aanwijzingen van Tineke in de houding zijn voor mij een must in opbouwen van vertrouwen in eigen kunnen. En uiteraard toegespitst op mijn eigen mogelijkheden.

Combi Hartha en Yinyoga Eerst deed ik alleen de Hatha- en nu ook de Yinyoga erbij… Een fantastische combi! Hatha yoga ontwikkelt meer kracht en Yinyoga strekt de spieren & pezen waardoor echt een meditatie in de houding ontstaat.

Klankschalen sessie De klankschalen yoga op 24 november was een heerlijk omhullend 'bad' van helende geluiden. Heel ontspannend. Tineke heeft dit jaar verschillende workshops gegeven, die altijd in alle rust met een kopje thee en iets lekkers afgesloten worden. Weldadig voor lichaam en geest.

Bewustmakend Pranayama's, het gebruik van de adem is ook een belangrijk onderdeel in de yogalessen. Waar de adem is word je je bewust van spanningen. Ik ervaar zelf dat de pranayama's een heel rustgevende uitwerking hebben. En ik doe er op een natuurlijk manier energie van op. Het heeft bovendien als voordeel dat ik mijn buik & borst volledig leer gebruiken en mijn longen tot in het uiterste puntje zuiver...

Verbinding Voor mij is de verbinding met Tineke en de andere cursisten ook heel belangrijk. Gezelligheid en professionaliteit kunnen zeker samengaan. Bovendien leer je van en met elkaar. Dat doet echt recht aan de beleving van Yoga. Zowel als we binnen Yoga doen of zomers in de buitenlucht in het Schothorsterpark.
Previous
Next
Alexandra van den Pauwert
Yoga
Read More
De yogalessen van Tineke zijn een cadeautje, elke keer weer. Zelfs in de drukste tijden lukt het haar steeds weer om mij uit de ivoren toren van mijn hoofd te halen en terug in mijn lichaam te laten landen. En in het hier en nu.

Met engelengeduld en heel individuele afstemming houdt Tineke mij soepel en in beweging. Dankjewel!
Danielle
Talen
Read More
Na een wat mindere periode in mijn leven van burn out achtige klachten, ben ik terecht gekomen bij Tineke.
Door haar fijne manier van lesgeven voelde ik mij snel op mijn gemak en voelt een yogales voor mij echt even als een momentje voor mijzelf.
Door yoga te doen sta ik meer in contact met mijzelf en leer ik meer te ontspannen en los te laten.
Previous
Next