Privacy Policy

Privacyverklaring Tineke Gommans

Tineke Gommans neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- beleid
Je gegevens zullen nóóit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Tineke Gommans Yoga en Coaching verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over Tineke Gommans

Tineke Gommans biedt de volgende diensten aan:

  • yogalessen
  • workshops
  • individuele coaching
  • yoga coaching
  • team coaching

Tineke Gommans beheert de volgende website:

Gegevens zijn:


Tineke Gommans  Wessel Ilckenstraat 38

3813 ZB Amersfoort

E-mail: tineke@tinekegommans.nl

Telefoon: 06-38 33 99 54
KvK nummer: 70731411

Inleiding
Tineke Gommans verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van www.tinekegommans.nl en de door contactaanvragen, Nieuwsbrieven zullen nooit automatisch verzonden worden, je moet je hiervoor zelf inschrijven.

College bescherming persoonsgegevens
Tineke Gommans Yoga en Coaching verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Welke gegevens worden verzameld?

Wanneer jij je online of offline aanmeldt via de website of het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van de diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en
  • woonplaats
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres
  • Gezondheidsklachten die van belang kunnen zijn, waarbij je de gegevens zelf aan ons verstrekt.

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

– je lidmaatschap voor yogalessen

– het sturen van relevante informatie m.b.t. de yogalessen

– het sturen van relevante informatie over coaching, waarbij nooit persoonlijke informatie verstuurd zal worden.

– Het sturen van informatie over workshops

 

Verwerking Persoonsgegevens

Tineke Gommans behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Tineke Gommans verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op Tineke Gommans nieuwsbrief en bij een bezoek aan Tineke Gommans evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie.

De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van de dienstverlening en activiteiten van Tineke Gommans. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kun u uzelf hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mailbericht of Tineke Gommans hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar tineke@tinekegommans.nl
Tineke Gommans verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Hoe lang bewaren we je gegevens?

We bewaren je persoonlijke gegevens slechts zolang nodig is voor het doel waarvoor ze werden verstrekt of zolang nodig is omdat dat wettelijk verplicht is.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM-systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.

Cookies
De site van Tineke Gommans gebruikt alleen analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Je IP-adres wordt eenmalig geregistreerd bij uw aanmelding voor een nieuwsbrief. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en het gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Social media
Tineke Gommans wil het graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van de website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.
Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy-verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Facebook/Instagram cookies (worden alleen geplaatst als je tijdens een bezoek aan Tineke Gommans website bent ingelogd op Facebook en hiervoor toestemming geeft.)

Beveiliging
Tineke Gommans heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Links
Op de website van Tineke Gommans zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Tineke Gommans Yoga en Coaching kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van u gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Tineke Gommans Yoga en Coaching. Tot slot heb je het recht ‘vergeten te worden’. Dit houdt in dat wij al je gegevens moeten verwijderen, mits dat niet strijdig is met onze wettelijke verplichtingen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar tineke@tinekegommans.nl. We nemen uitsluitend schriftelijke verzoeken in behandeling en reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken (behoudens vakantiesluiting), op je verzoek.

Bent je niet tevreden met de manier waarop wij zijn omgesprongen met je persoonsgegevens, dan kunt je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Vragen

Wil je naar aanleiding van deze privacyverklaring een vraag stellen of wil je gewoon meer informatie over iets dat je gelezen hebt? Stuur dan een bericht naar tineke@tinekegommans.nl

(Wijzigingen voorbehouden)
Mei 2018